| E-mail
 
 
Triline táblarendszer
Classic
DeSign
Alliance
JazZ
Exterior
Pilonok - totemek
SpLendid
Emergency
Letölthető katalógusok
Bemutató filmek
Letölthető árlisták 
Világítástechnika
Dekoratív rögzítéstechnika
Reklámprofilok
Szendvicslemezek
Műanyagok
Szálanyagok
Gyorslinkek
   
Triline táblarendszer
   
 

 

Útmutató megoldások az információs és tájékoztató táblák terén

Akár teljesen új táblarendszer gyártásához, akár korábbi típusú névtáblák kiegészítéséhez keresnek kompatibilis megoldást, bártan ajánljuk a Triline táblarendszert. 

A rendszer fő termékcsoportjai szinte minden igényre kielégítő megoldást nyújtanak, amellyel a táblakészítő szakemberek találkozhatnak külső és belső terekben egyaránt. Esztétikus megjelenésű, praktikus kialakítású egy és többsoros névtáblák, összetett információs feliratok, egy vagy több lábon álló útbaigazító táblák, totemoszlopok is könnyen kialakíthatók a kiváló minőségű alumínium profilok, valamint a pontosan illeszkedő soroló és végzáró elemek felhasználásával.

Az elemek kompatibilisek egymással, továbbá a már hazai forgalomban megtalálható hasonló rendszerekkel is, mint például a CoSign, Alusign. 

A Triline márkanév alatt szabadalmaztatott termékeknek hallatlanul nagy előnye, hogy nem csak saját, hanem a már elterjedt rendszerek elemeivel is összeépíthetők. Így azok csere vagy bővítés esetén továbbfejleszthetők, vagy helyettesíthetők Triline elemekkel.

A PS Design Kft. kiemelt figyelmet fordít partnerei minél jobb kiszolgálására. Raktárkészletünk lehetővé teszi a vásárlói igények azonnali kielégítését és folyamatos választékot biztosít. Könnyen megközelíthető, kellemes légkörű bemutató teremmel és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal várják a felhasználókat. Szerződött partnereknek praktikus kalkulációs táblázat nyújt segítséget a gyakrabban keresett típusok esetén, az anyagrendelés percek alatt történő összeállításához. 

A profilok szálban és méretre vágva is megvásárolhatók, valamint megrendelés alapján készre összeállított, mindössze helyszíni kihelyezést igénylő táblák is elvihetők. 

Igény esetén a feliratozás is megoldható helyben lézergravírozással, vágott fólia grafikával, nyomattal. Braille felirat is rendelhető!

Érdemes felkeresni bemutató termünket, ahol többféle kész minta tábla és pilon is megtekinthető.

A Triline táblarendszer fő termékcsaládjai minden igényre kielégítő megoldást nyújtanak kül- és beltéren egyaránt.
Egy és többsoros névtáblák, összetett információs feliratok, egy vagy több lábon álló útbaigazító táblák, totemoszlopok kialakításához kiváló minőségű alumínium profilok valamint a pontosan illeszkedő soroló és végzáró elemek szerezhetők be a PS Design Kft.-től.

 

 

 
     
 
| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by